Wie ben ik?

Om u een indruk te geven wie ik ben en wat ik zoal gedaan heb, zal ik mij kort aan u voorstellen.

Ik ben Bernardine Rauwerda en inmiddels zit ik alweer meer dan 20 jaar in de sportbranche. Sport is mijn passie en ik heb het geluk gehad hiervan mijn beroep te maken. Jarenlang heb twee sportcentra gerund waar ik ook veel groepslessen heb gegeven. Wat ik overigens nog steeds doe omdat ik dit gewoon erg leuk vind. Ik vind het heerlijk om mensen te motiveren en zodoende plezier in het sporten te hebben. Dat maakt het immers allemaal een stuk makkelijker om vol te houden.

Ook heb ik 7 jaar topsport gedaan. Met de Nederlandse selectie van het mountainbiken ben ik de hele wereld over gereisd om deel te nemen aan wedstrijden. Ik ben meervoudig Nederlands Kampioen en stond top 10 in de wereldranglijst. Ook had ik een nominatie voor de Olympische Spelen, maar een langdurige ziekte gooide roet in het eten. De topsport heeft mij geleerd door te zetten en vol te houden, wat ik graag aan andere mensen doorgeef.

De afgelopen jaren werd ik steeds meer gevraagd voor Personal Training. Dit vond ik zo fijn om te doen, dat ik nu besloten heb daar mijn eigen bedrijf in te starten. Er is niets fijner dan mensen helpen hun doel te behalen en te behouden. Dat geeft mij energie.

Sinds 4 jaar ben ik ook master trainer voor Team ICG®. Voor dit internationale indoor cycling bedrijf verzorg ik opleidingen, trainingen en events voor instructeurs.

Laat mij u helpen