Trainingen

Bij Go4goldsports kunt u, naast Personal Training, ook terecht voor diverse andere trainingen, zowel individueel als in groepsverband. Hieronder volgen de trainingen die u bij ons kunt volgen.

Bootcamp

Bootcamp is in zeer korte tijd erg populair geworden. Overgewaaid uit Amerika en gebasseerd op militaire training. Bootcamp wordt voornamelijk buiten in de natuur gegeven, maar is binnen ook mogelijk. Bij de training buiten gebruiken we de elementen in de natuur zelf, maar ook zal er regelmatig gebruik worden gemaakt van andere attributen. Bootcamp is een heerlijke workout waarbij zowel aan conditie als aan kracht zal worden gewerkt.

Plan een Bootcamp met een van onze trainers of doe mee met een van de Bootcamps die regelmatig georganiseerd worden.

H.I.I.T.

H.I.I.T. staat voor High Intensive Interval Training. Een korte, maar zeer intensieve workout van 30 minuten. H.I.I.T. is ideaal om in zeer korte tijd fit te worden en de conditie te verbeteren. Perfect als u niet veel tijd heeft om te trainen en als aanvulling op andere trainingen.

Plan een H.I.I.T met een van onze trainers of doe mee met een van H.I.I.T. trainingen die regelmatig georganiseerd worden.

Pilates

Perfect Pilates is de 100 jaar oude methode van Joseph Pilates geperfectioneerd op basis van actuele wetenschappelijke inzichten en toegankelijk gemaakt voor iedereen. ‘Core stability’, body & mind, spieroefeningen, lenigheid en evenwicht zijn de sleutelwoorden. Pilateslessen zijn nog steeds één van de drukst bezochte lessen. Pilates is een eenvoudige, maar toch intensieve en doeltreffende training voor elke leeftijd, zowel voor beginners als gevorderde sporters. Ook als oefentherapie is deze methode goed toepasbaar.

Plan een Pilates sessie met een van onze trainers.

Yoga

Yoga is een eeuwenoude methode en kent zijn oorsprong uit het boeddhisme. Yoga is een echte body & mind workout. U leert diverse asana’s (yoga houdingen) en ademhalingsoefeningen. De traditionele houdingen geven rust en ruimte in het lichaam. Een geschikte trainingsvorm om naar mentale ontspanning te komen terwijl u fysiek bezig bent. Wij werken met Hatha yoga. Fysiek is yoga een geschikte methode om meer lengte en uithoudingsvermogen in de spieren te brengen.

Plan een Yoga sessie met een van onze trainers.

Mountainbiken

De roots van Bernardine liggen in het mountainbiken, dus deze tak van sport mag zeker niet ontbreken. Bernardine is meervoudig Nederlands Kampioen en Master Trainer bij de Indoorcycling Group.

Mountainbiken is een zeer goede workout waarbij u aan uw conditie werkt. Regelmatig geven wij clinics waar u aan uw techniek werkt.

Laat mij u helpen