Personal training Hilversum

U twijfelt om gebruik te maken van personal training van een personal trainer in de omgeving van Hilversum om uw trainingsdoel te behalen? U wilt bijvoorbeeld afvallen, meer spiermassa opbouwen of heeft een ander doel voor ogen. Dan bent u bij mij (Bernardine Rauwerda, Personal training in Hilversum) op de goede plek terecht gekomen. Ik help u graag met het verwezenlijken van uw sportieve doelen. Met personal training heb ik al veel mensen in de omgeving van Hilversum kunnen helpen hun sportieve leven te verbeteren.

Wat zijn de resultaten van personal training in Hilversum?
De resultaten van de personal training die ik geef in Hilversum spreken voor zich. Iedereen die de volle 100% aandacht inzet en motivatie heeft getoond heeft zijn of haar doel behaald met mij samen. Daarom waarschuw ik mijn klanten altijd van tevoren. Alleen diegene die echt willen werken aan zichzelf en resultaat willen boeken in de sportschool zullen resultaat behalen. Ik houd niet van mensen die het alleen maar hebben over resultaat behalen en geen echte actie ondernemen. Dus als u serieus fit wil worden, het zat bent of ziek of moe te zijn, dan ben ik uw personal trainer in Hilversum! Wie ik ben? Lees snel verder!

 

 

Personal training Hilversum

Personal training in Hilversum van Go4goldsports

Ik werk inmiddels 20 jaar in de sportwereld. Dit is mijn grote passie en gelukkig heb ik hier mijn werk (personal training in Hilversum) van kunnen maken. Voor ik aan personal training ging doen was ik topsporter en heb ik twee sportcentra in de regio Hilversum gerund. In deze centra gaf ik groepslessen en heb ik mij verder verdiept in voeding. In die tijd kreeg ik steeds meer vraag als personal trainer en uiteindelijk heb ik het besluit genomen om mij hier in combinatie met de groepslessen volledig op te focussen. Ik haal mijn eigen motivatie uit het plezier wat ik mensen bezorg door het sporten. Na enkele jaren heeft dit geleid tot een ruim aanbod van zelf ontwikkelde personal training programma’s in Hilversum (Go4Goldsports sportschool: Lijfstijl start, Lijfstijl Basis, Lijfstijl compleet, Lijfstijl optimaal, Lijfstijl V.I.P) en een groot aanbod aan lessen (Bootcamp, H.I.I.T, Pilates, Yoga, Mountainbiken, etc). Dagelijks help ik mensen als personal trainer in de gehele regio Hilversum met het behalen van hun fitness doelen, zoals in Bussum, Ankeveen, ‘s-Graveland, Kortenhoef, Loosdrecht, Tienhoven, Maatendijk, Lage Vuursche en Laren.

Personal training in Hilversum – Mijn unieke werkwijze!

Bij interesse in personal training vindt er een intake gesprek plaats op de sportschool in Hilversum. Dit gesprek is erg belangrijk voor mij omdat ik wil dat u zich prettig voelt bij mij en bij mijn manier van personal training. Tijdens het gesprek worden uw doelen en de termijn waar binnen u deze doelen wilt behalen besproken. Na het gesprek kunt u beslissen of u de samenwerking met mij aan gaat. Vervolgens vindt er de 1e keer dat we elkaar zien na het intake gesprek een personal training fittest in Hilversum plaats. Aan de hand van deze test ontwikkel ik voor u een trainingsprogramma op maat. In de komende weken gaan we aan de slag om uw doel te behalen.

Interesse in een personal trainer in een sportschool in Hilversum?

Bent u op zoek naar een personal trainer in een sportschool in Hilversum? Dan help ik u graag met personal training in de regio Hilversum. Ik ben al meer dan 20 jaar actief in de sportbranche en heb zelfs ervaring in de topsport als mountainbiker. Daarnaast ben ik nu ook master coach voor het Team ICG®. Dus wilt u door een ervaren personal coach worden getraind, die zelf twee sportscholen heeft gerund en er met de juiste begeleiding voor zorgt dat u al uw oefeningen op een goede manier uitvoert, zodat u al de oefeningen veilig uitvoert en u zo veel mogelijk effect haalt uit deze oefeningen, dan  bent u op het juiste adres. Wacht niet langer om te beginnen met professionele en goedkope fitness begeleiding in uw regio! Neem direct contact op om achter de kosten van personal training in Hilversum te komen en om goedkoop uw doelen te behalen. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen of ons te bellen. Bel dus snel naar: 06 2633 4646 als u geïnteresseerd bent in een samenwerking met mij!

Personal training Hilversum | Goedkoop getraind worden in een sportschool door professionals bij Go4goldsports