Personal training Bussum

U wilt gebruik maken van personal training in de regio Bussum om gewicht te verliezen, spiermassa op te bouwen, fitter te worden of heeft een ander trainingsdoel voor ogen met een personal trainer? Dan bent u bij de personal training van Go4goldsports in Bussum op de juiste plaats. Ik help u graag met het bereiken van uw beoogde doelen. Op deze pagina komt u er eerst achter waarom ik de aangewezen persoon ben om u personal training in Bussum te bieden. Vervolgens leg ik u mijn werkwijze uit en uiteindelijk leg ik u uit hoe het personal trainings traject in Bussum eruit komt te zien.

Personal training in Bussum – Wie ben ik als personal trainer?

De personal training in Bussum is onder leiding van mij (Bernardine Rauwerda) Zelf zit ik inmiddels 20 jaar in de sportbranche. Dit is mijn passie en hier heb ik mijn beroep, personal trainer, van kunnen maken. Enkele jaren heb ik twee sportcentrums gerund. Hier gaf ik veel groepslessen. Dit doe ik nog steeds met veel plezier. Ik vind het heerlijk om mensen te motiveren en ze plezier te bieden in het sporten. Motivatie en plezier zorgen er daarnaast voor dat doelen sneller bereikt worden. De laatste jaren vroegen steeds meer mensen mij voor personal training in Bussum. Hier haal ik zo veel plezier uit dat ik enkele jaren geleden besloten heb om personal training in de regio Bussum aan te bieden. Niks vind ik leuker dan mensen helpen met het behalen van hun doelen! Mijn uitgebreide profiel kunt u inzien op deze website op de pagina, wie ben ik? In de volgende paragraaf leg ik mijn succesvolle werkwijze aan u uit.

Personal training bussum

 

 

Personal training bij Go4goldsports in Bussum, Mijn werkwijze

Als u interesse heeft in een personal training in Bussum met een professionele personal trainer, vindt er ten eerste een gratis intake gesprek plaats. Voor mij is dit gesprek erg belangrijk. Als we het besluit nemen om een samenwerking aan te gaan wil ik dat u zich prettig voelt bij mij en dat mijn manier van personal training in Bussum u aanspreekt. Als u zich prettig voelt bij mijn werkwijze zullen de trainingen probleemloos verlopen en totaal gericht zijn op het bereiken van uw doelen. Personal training biedt ik aan door heel de regio Bussum. Zo help ik  bijvoorbeeld mensen met personal training in Valkeveen, Bikbergen, Crailo, Hilversumse meent, Ankeveen en ‘s-Graveland.

Het personal training intakegesprek in Bussum

Tijdens het personal training intakegesprek in Bussum staat uw doel centraal. Welk uniek doel u wilt behalen en binnen welk tijdsbestek u dit doel wilt verwezenlijken vormen de belangrijkste onderwerpen van dit gesprek. Na het intakegesprek heeft u de keuze of u door mij als personal trainer in Bussum begeleid wilt worden. Indien u dit wilt zal er op de 1e afspraak na het intakegesprek een fittest worden afgenomen. Aan de hand van de uitslag van deze fittest zal ik voor u een trainingsprogramma op maat maken. Vervolgens gaan we samen enkele weken aan de slag. Tijdens het personal training traject in Bussum kunt u 100% inzet, aandacht en toewijding van mij verwachten. Benieuwd naar de kosten van mijn trainingen? Graag sta ik u telefonisch te woord op 06 2633 4646 voor het inplannen van een afspraak of u te informeren over de kosten. Ik hoop snel van u te horen!

Personal training/trainer Bussum | Go4goldsports