Personal trainer Utrecht

Als personal trainer in Utrecht vind ik dat personal training voor iedereen mogelijk moet zijn. Om deze reden heb ik (Bernardine Rauwerda, Personal trainer Utrecht) vijf verschillende trainingsprogramma’s opgesteld. Deze programma’s variëren van klassiek een op een trainen tot aan trainingsprogramma’s met een grotere zelfstandigheid. Hieronder vindt u de diverse programma’s die ik dagelijks als personal trainer aan biedt in de regio Utrecht. Hiermee zal u uw trainingsdoelen zoals afvallen, spiermassa opbouwen, fitter worden kunnen behalen! U zal door regelmatig te gaan sporten niet alleen beter uit gaan zien, maar u ook veel beter gaan voelen. Mijn partners geven regelmatig aan dat zij zich veel energieker, vrolijker en minder last hebben van pijntjes nadat ze een tijdje goedkoop zijn begeleid door mij als beste personal trainer in Utrecht. Dus gezocht naar een professionele trainer die u tegen lage kosten helpt afvallen in uw regio, bent u aan het juiste adres.

personal trainer Utrecht

 

1. Personal training in Utrecht, Lijfstijl start.
Dit is het minst intensieve personal trainer programma in Utrecht wat betreft begeleiding op gebied van afvallen tegen lage kosten. Dit programma is geschikt indien u al enige trainingservaring hebt en door middel van de juiste voedingsaanpassing uw resultaten wilt optimaliseren. Alle benodigde fitness voeding- en trainingsplannen ontvangt u thuis. Deze kunt u zodoende in uw eigen sportschool in de regio Utrecht toepassen.

2. Personal trainer in Utrecht, Lijfstijl Basis.
Dit personal training programma is geschikt als u met behulp van aanpassing in de voeding uw resultaten wilt optimaliseren. In een periode van 4 weken leert u hoe u het meeste effect realiseert met een combinatie van training, voedsel en herstel. Door middel van een begin- en eindmeting kunt u de reeds behaalde resultaten inzien. U krijgt alle relevante voedings- en trainingsadvisering en wordt 4 weken professioneel en goedkoop door mij als personal trainer begeleid en gecoacht.

3. Personal trainer in Utrecht, Lijfstijl compleet.

Gezocht naar de beste personal fitness trainer tegen lage kosten in Utrecht? Dit personal trainer programma is geschikt als u geen of weinig trainings- en voedingskennis hebt. Aan de hand van een intakegesprek wordt een 12-weeks lijfstijl programma opgesteld met vaste afspraken. In 12 weken tijd leert u hoe u een gezonde leefstijl kunt integreren binnen uw leven. Door middel van een begin-, tussen- en eindmeting wordt het resultaat tevens inzichtelijk gemaakt.
U ontvangt alle relevante voeding- en trainingsadvisering en wordt daarbij gedurende 12 weken goedkoop en professioneel begeleid en gecoacht door mij als personal trainer.

4. Personal trainer in Utrecht, Lijfstijl optimaal.
Naast alle activiteiten van lijfstijl compleet worden er 3 personal trainings/coachingsmomenten toegevoegd om u optimale ondersteuning te bieden en te motiveren. Buiten de standaard uitleg van ieder nieuw trainingsschema wordt tevens tussentijds samen met mij getraind. Dit personal trainer programma is geschikt indien u dat extra steuntje in de rug kunt gebruiken om aan uw nieuwe levensstijl te wennen. Vanuit Utrecht ben ik u graag van dienst.

5. Personal trainer in Utrecht lijfstijl V.I.P:
Wilt u alles uit de kast halen om in dit personal training programma van 12 weken het optimale uit training, voeding en coaching te halen. Dan raad ik u het lijfstijl V.I.P. programma aan. Tijdens deze training zit de lijfstijl coach er letterlijk bovenop. Succes gegarandeerd. Als het al meerdere keren niet gelukt is om uw levensstijl te veranderen biedt dit personal trainer programma in Utrecht de oplossing. Alle net benoemde programma’s bied ik in de regio Utrecht aan. Dagelijks help ik bijvoorbeeld mensen als personal trainer met fitness in Nieuwegein, De Bilt, Zeist, Maarssen, Vianen, Montfoort, Groenekan, Houten. 

Go4goldsports – Waarom kiezen voor mij als Personal trainer voor personal training in Utrecht?

Sporten is voor mij vanaf kinds af aan al mijn grote passie. Dit heeft geleid tot meerdere Nederlandse titels, een top 10 positie in de wereldranglijst en een nominatie voor de Olympische spelen in de sport mountainbiken. Door topsport heb ik leren door te zetten en vol te houden. Dit geef ik graag door aan andere mensen. Sinds enkele jaren ben ik de beste personal trainer in Utrecht en help ik mensen met het behalen van hun personal training doelen in de regio Utrecht.

Omdat sport mijn passie is, wil ik altijd met gemotiveerde mensen te werk gaan waar het mee klikt. Om deze reden vind ik het belangrijk om bij een nieuwe personal training aanvraag met u een gesprek in te plannen. In dit intakegesprek leg ik mijn werkwijze uit, zodat u weet wat u te wachten staat als u met mij een samenwerking wilt beginnen. Uiteraard moet niet alleen mijn werkwijze u aanspreken, maar moet u ook een klik voelen. Als u met tegenzin zou gaan sporten wordt het moeilijk om gemotiveerd te blijven en het sporten voor een langere periode vol te houden.

Vraag nu een gratis intakegesprek aan (06 2633 4646) en ga samen met mij aan de slag als personal trainer in Utrecht! Ik informeer u graat over de kosten!

Beste personal trainer Utrecht | Goedkoop trainen bij Go4goldsports