Personal trainer Naarden

Als personal trainer in Naarden kan ik (Bernardine Rauwerda, Go4Goldsports) u van dienst zijn op alle onderdelen inzake personal training. De afgelopen 20 jaar heb ik ontzettend veel kennis opgedaan over voeding, sporten met een personal trainer en rust. Zo kan ik u bijvoorbeeld een advies geven inzake verantwoorde voeding. Uit mijn ervaring als personal trainer heb ik geleerd dat de meeste mensen in Naarden en Nederland denken dat ze gezond en uitgebalanceerd eten. Vaak is helaas het tegenovergestelde waar. Dit heeft zonder dat deze mensen het weten effect op de ‘kwaliteit’ van hun leven. Een betere levensstijl en een voedingscheck met advies zorgt voor een enorme verbetering van het leven. Waar moet u dan aan denken? Meer energie, beter herstellen van inspanningen, minder vatbaar zijn voor verkoudheid en griepjes etc. Dit is waar ik dagelijks mee te maken heb als personal trainer in de regio Naarden. In deze gehele regio ben ik actief. Zo help ik bijvoorbeeld mensen als personal trainer in Valkeveen, Bikbergen, Bussum, Hilversumse Meent, Ankeveen en Huizen.

personal trainer Naarden

Go4Goldsports – Waarom een personal trainer voor personal training in Naarden?

Iedereen wil fit zijn en lekker in zijn vel zitten. Om deze reden proberen de meeste Nederlanders gezond te zijn en hun lichaam meer vitaliteit te schenken. Waar de meeste mensen tegenaan lopen is het opbrengen van discipline om iedere week weer te gaan trainen. De lat telkens hoger leggen voor uzelf vergt veel doorzettingsvermogen en motivatie. De meeste mensen weten niet goed of ze effectief trainen en weten eigenlijk niet waar ze mee bezig zijn. Om optimale resultaten te boeken is het belangrijk om gesteund te worden door een personal trainer in Naarden. Deze personal trainer ben ik!

Waarom mij als personal trainer in Naarden?
Waarom u met mij moet trainen? Daar zijn een aantal redenen voor. Ten eerste wordt u gemotiveerd en gecoacht door een ervaren personal trainer in Naarden met een verleden in de topsport. Ten tweede heeft u de keuze uit verschillende personal trainingen, zowel individueel als in groepsverband en gericht op alle soorten leeftijden. Ten derde kan u betaalbaar trainen in Naarden. Maar ik richt mij niet alleen met personal training in Naarden, in heel Nederland help ik u graag met het bewerkstelligen van uw beoogde doelen. Zo zijn er nog enkele redenen. Meer informatie vind u op deze website. Interesse in een intakegesprek met mij als personal trainer in Naarden? Neem dan contact met mij op.

Contact met een personal trainer in Naarden?

Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met mij op 06 2633 4646. Dan plannen we direct een intake gesprek in. Tijdens dit intakegesprek maakt u kennis met mijn manier van werken, stellen we een doel vast en een periode waarbinnen we dit doel gaan realiseren. Aan de hand van dit gesprek bepaald u of u de samenwerking met mij aan wil gaan. De eerst volgende keer dat we elkaar zien vindt dan een fittest plaats. Op basis van de uitslag van deze test maak ik voor u een trainingsprogramma op maat. Ik ben dagelijks bereikbaar en sta u graag te woord. Mijn doel als personal trainer in Naarden is het behalen van uw doelen met behulp van personal training! Ik kijk uit naar een samenwerking!

Personal trainer Naarden | Go4goldsports