Personal trainer Laren

Bent u op zoek naar een personal trainer in laren. Een personal trainer die naar jou luistert, jouw begeleid, begrijpt en ondersteunt? Zoek dan nu niet verder, bij go4goldsports vind je de beste personal training van Laren en omstreken die jou maar al te liefst helpt je doel te behalen en je hier dan ook goed in ondersteunt. Ik als personal trainer in Laren geef personal training die persoonsgebonden is, hierdoor bereiken we sneller resultaat en blijf jij het sporten leuk vinden! Dagelijks help ik bijvoorbeeld mensen als personal trainer in de gehele regio laren met het behalen van hun fitness doelen, zoals in Eemnes, Blaricum, Huizerhoogt, Hilversum, Baarn en Crailo.

Personal trainer Laren

Personal training van een personal trainer in Laren

Ik ben de beste personal trainer in laren, mijn naam is Bernardine Rauwerda. Op het gebied van sport heb ik al 20 jaar ervaring. Sporten is mijn grootste passie. Ik vind het echt geweldig dat ik daar dag in dag uit mee bezig mag zijn. Ik houd er van om mensen te motiveren, ik als personal trainer in Laren doe dit dan ook graag bij jou!

Topsport
Ik heb dan ook zelf aan topsport gedaan, voor maar liefst 7 jaar. Ik zat in de Nederlandse selectie van het mountainbike team. Met deze sport ben ik dan ook de hele wereld over gereisd en dat vond ik prachtig. Ik heb ook een nominatie voor de olympische spelen gehad maar een langdurige ziekte heeft dat helaas verpest. Dankzij mijn topsport carrière weet ik wel wat volhouden is en dat geef ik dan ook als personal trainer in Laren graag door aan anderen.

Doelstelling behalen en behouden
Ik als personal trainer in Laren vind het belangrijk dat de doelstelling die wij vaststellen word behaald. Met de personal training in Laren willen we hem dan ook niet alleen behalen maar ook behouden. Ik als personal trainer maak een bijpassend voedingsschema en trainingsschema wat uiteindelijk gaat leiden tot resultaat.

Samenwerken met een personal trainer die resultaat met jou boekt?

Wil je ook een killerbody bereiken dan kan ik als personal trainer in Laren jou personal training aanbieden waarmee deze doelstelling behaald gaat worden. Ik sleep je door de moeilijke tijden heen en push je zodat je niet halver wegen stopt. Bent u opz oek naar zo’n personal trainer in Laren neem dan nu contact op via de mail: info@go4goldsports.nl of bel gerust op het nummer 0626334646. Natuurlijk kan je ook ons contactformulier invullen!

Personal trainer |Go4sports | Laren

Laat mij u helpen