Personal trainer Gooi

U kunt gebruik maken van een personal trainer in ’t Gooi als u een bepaald personal training doel voor ogen waar u hulp bij nodig heeft.  Ik, Bernardine Rauwerda, personal trainer Go4Goldsports heb de afgelopen jaren honderden mensen in ’t Gooi geholpen met het bereiken van hun doelen. Van afvallen tot aan spiermassa opbouwen en van trainen voor een marathon tot trainen voor een fietswedstrijd, voor elk trainingsdoel kunt u mij inschakelen. Onder de naam Go4Goldsports ben ik werkzaam als personal trainer in het Gooi en zet ik mij dagelijks 100% in om uw beoogde doel samen met mij te behalen. Dagelijks help ik mensen als personal trainer in de gehele regio van het Gooi met het behalen van hun fitness doelen, zoals in Hengelo, Baak, Wichmond, Velswijk en Keijenborg. Op deze website vindt u alle informatie inzake wie ik ben, mijn personal training als personal trainer in ’t Gooi, de werkwijze die ik hanteer enzovoorts.

personal trainer Gooi

Personal training van een personal trainer in het Gooi – Wie ben ik?

Een korte profielschets van mij als personal trainer in het Gooi:
Ik ben meer dan 15 jaar werkzaam in de sportbranche. Zo heb ik bijvoorbeeld jarenlang leiding gegeven aan twee grote sportcentrums in de regio van ’t Gooi. In deze sportcentra heb ik jarenlang voor grote groepen gestaan en heb ik deze groepen diverse lessen gegeven. Ik ben sinds enkele jaren personal trainer in onder andere het Gooi expert op het gebied van voeding, personal training, rust etc. Voor al uw vragen inzake deze onderdelen kunt u mij inschakelen. Voor dat ik werkzaam was in de sportbranche was ik topsporter. Zo ben ik bijvoorbeeld meerdere keren Nederlands kampioen geweest en heb ik zelfs in de top 10 van de wereld gestaan. Daarbij ben ik master trainer voor team ICG. Ik heb gelukkig van mijn grote passie in het leven mijn beroep kunnen maken. Elke dag sta ik met veel plezier op om mijn kennis en ervaring te delen met de rest van Nederland.

Kortom: Op het gebied van sporten heb ik alles ervaren wat benodigd is om mensen te helpen met hun doelen. Als personal trainer in het Gooi sta ik 24/7 met personal training voor u klaar!

Interesse in een personal trainer in het Gooi

Contact opnemen met mij als personal trainer in het Gooi kan u doen door telefonisch contact op te nemen op 06 2633 4646 of door het contactformulier in te vullen. Ik zal u dan zo spoedig mogelijk terug bellen. Tijdens dit telefonische gesprek plan ik graag een intakegesprek met u in.

Het intakegesprek en mijn werkwijze inzake de personal training in het Gooi
Tijdens het intakegesprek met mij als personal trainer in het Gooi leren we elkaar kennen. Ik vind het voor een samenwerking een vereiste dat mijn manier van samenwerken u bevalt. Ik zal zelf 100% inzet tonen en uw doel als mijn doel zien. Ditzelfde verwacht ik natuurlijk ook van u. Als u na het intakegesprek met mij een samenwerking wil aangaan, plannen we een nieuwe afspraak voor een fittest. Op basis van deze fittest zal ik een schema op maat ontwikkelen voor u. Met dit schema gaan we vervolgens samen aan de slag om uw hoofddoel te behalen. Ik hoop snel van u te horen en u als personal trainer in ’t Gooi te mogen coachen en begeleiden!

Personal trainer Gooi | Go4goldsports