Personal trainer

Als personal trainer die dagelijks personal training verzorg ben ik geschokt over het volgende feiten: Tegenwoordig kijkt de gemiddelde Nederlander rond de twee uur en vijftien minuten televisie per dag. Wij zitten dan ook gemiddeld honderd minuten thuis te surfen op het internet en we klagen natuurlijk van alles bij elkaar. Deze tijd zou je dan toch veel beter kunnen besteden? Wat dacht je er van om deze nutteloze tijd te investeren in iets nuttigs zoals sporten, alleen of met een personal trainer   in een sessie personal training. Het is leuk, je bent sportief en wordt ook nog is gezond!

Hoe werkt afvallen met een personal trainer

Als je wilt afvallen met een personal trainer, krijg je eerst een intake gesprek. In dit intakegesprek kun je dan jouw doelen en wensen bespreken en wordt je gewogen en gemeten. Er kan natuurlijk ook een sporttest worden afgenomen om te kijken hoe fit je lichaam nou eigenlijk is. Hierna zal de personal trainer een personal trainingsschema en/of voedingsschema maken, Deze schema’s zullen perfect bij jou passen en hiermee zou je dan ook snel je doelen behalen. Hoe sneller je je doelen behaald, hoe leuker je het sporten gaat vinden en later niks anders meer zal willen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om onder begeleiding van een personal trainer te sporten in een sportschool, maar ook boksen en buitensporten als hardlopen zijn geschikte methoden. Personal training doe ik dan ook niet alleen in Utrecht maar ook in Naarden, Bussum, Laren, Hilversum en in het Gooi.

Sneller afvallen met een personal trainer in een sessie personal training

Afvallen met een personal trainer is geschikt voor mensen die hulp nodig hebben bij het bereiken van hun doelstelling. Ook als je het lastig vind om alleen in de sportschool aan de slag te gaan, dan is een personal trainer die jou personal training aan biedt een goede oplossing. Een personal trainer kan je op een goede manier die bij jou past helpen. Dankzij een personal trainer boek je ook sneller resultaat wat uiteindelijk motiverend werk in het verdere proces van het sporten. Ik als personal trainer zal er bijvoorbeeld voor zorgen dat sporten leuk blijft door veel variatie in oefeningen te doen. Hierdoor verveelt het sporten minder snel en blijf je geprikkeld. Op moeilijke momenten help ik je dan ook om weer gemotiveerd te raken en toch weer door te blijven gaan. Hierdoor geef je niet op voordat je je persoonlijke doelstelling en je het ideale gewicht met personal training hebt bereikt.

Maak vandaag nog afspraak met een personal trainer in jouw regio

Weg met de kilo’s die jou storen in het dagelijkse leven. Verbeter je conditie en figuur en voel je lekkerder en zelfverzekerder door personal training. Binnen no- time voel je je weer fit als je een personal trainer in handen neemt. Via deze website kom je makkelijk in contact met een personal trainer in jouw regio die jou motiveert en stimuleert bij het behalen van jou doelstelling. Je kunt onmiddellijk aan de slag!

Bernardine Rauwerda – Personal Trainer in Utrecht, Naarden, Bussum, Laren, Hilversum – LIJFstijl Coach
www.go4goldsports.nl

Laat mij u helpen