Personal Coach

Wat houd een personal coach nou eigenlijk echt in? Een personal coach geeft personal training. Zij helpen om jouw doelstelling te behalen op het gebied van sport. Uw wilt bijvoorbeeld in 6 maanden 5 kilo afvallen. Om dit te bereiken maakt een personal coach een trainingsschema en een voedingsschema op maat. Zij helpen je dan om je ook echt aan deze schema’s te houden. Ze steunen je bijvoorbeeld op het moment dat jij het niet meer ziet zitten en proberen elke training weer opnieuw het beste uit je te halen. Dat is de kracht van een personal coach.

Personal coaching in Utrecht en Hilversum

Op zoek naar een personal coach in de regio Utrecht of in de regio Hilversum? Dan heb je nu de juiste personal coach gevonden. Ik ben als personal training gericht op het individu en op het behalen van resultaat want daar gaat het natuurlijk uiteindelijk om. Ieder persoon is namelijk anders en moet dus ook anders worden benaderd. Ik als personal coach weet hoe ik daar mee om moet gaan. Ik hanteer dan ook als personal coach de meest effectieve manier van trainen en voeding voor iedereen die gemotiveerd en serieus naar zijn doelstelling toe wilt werken.

Personal coach die doelgericht te werk gaat samen met jou in Utrecht
Ik als personal coach ga doelgericht te werk. Ik gebruik dan ook niet altijd dezelfde aanpak. Ik kijk naar de persoon en maak daarvoor een effectief bijpassend schema. Hierdoor boek je namelijk sneller resultaat en werken we ook naar een doel toe dat ook realistisch is. Sporten wordt ook leuker als jij je doelen behaald,  dit geeft je extra motivatie zodat we weer aan een volgende doelstelling kunnen werken.

De trainingen die ik geef als personal trainer zijn eenvoudig te volgen. Bovendien zijn mijn programma’s zo ingericht dat je honderd procent resultaten zal behalen. De trainingen die ik geef zijn er dan ook op gericht om klachten te verhelpen en problemen op te lossen. Ik als personal coach vind het dan ook heel belangrijk om jouw persoonlijk de verbeteringen te laten ervaren. Ik heb namelijk ervaren dat je meer motivatie krijgt als je je eigen verbeteringen ervaart.

De werkwijze die je met personal coaching krijgt
Voordat we gaan sporten zal er natuurlijk een intake gesprek plaats vinden om elkaar beter te leren kennen. Ook word er gekeken of jij je dan lekker voelt bij je personal coach en of je de werkwijze goed vind die de personal coach hanteert. Tijdens dit eerste gesprek zal er natuurlijk ook gesproken worden over welk doel je wilt bereiken en in welk tijdbestek je dit doel wilt behalen. Als je dan besluit om de samenwerking met de personal coach aan te gaan wordt er een op een afgesproken en een fittest afgenomen. Aan de hand van deze test wordt er een schema voor jou opgemaakt die het beste bij jou past. Daarna gaat een personal coach echt aan de slag om jouw doelstelling te behalen. Hierbij zal je honderd procent aandacht en toewijding krijgen.

Bernardine Rauwerda – Personal coaching Utrecht en  Hilversum – LIJFstijl Coach

 

Laat mij u helpen